.

.

Останете цел ден треперлив течен кармин - трепет трепет од stila for жени - 0. Оз кармин

Останете цел ден треперлив течен кармин - трепет трепет од stila for жени - 0. Оз кармин

DEN 0.67
Износ

Овој крем се моќни анти-старечки состојки на морскиот крем за про-колаген, се покажа дека ја намалуваат длабочината на брчките и ја подобруваат цврстината и хидратацијата на кожата за 15 дена. Овој крем се моќни анти-старечки состојки на морскиот крем за про-колаген, се покажа дека ја намалуваат длабочината на брчките и ја подобруваат цврстината и хидратацијата на кожата за 15 дена.

R

Им се допаѓа и на купувачите