.

.

Кармин Кралицата Кадифе Јаже Кармин, Ѕвезда Систем, 0. Оз

Кармин Кралицата Кадифе Јаже Кармин, Ѕвезда Систем, 0. Оз

DEN 3.00
Износ

Ова е чист гламур и луксуз за вашите усни! Кармин богат со пигменти, но лесен за пердуви, кој ја дава драмата и интензитетот на мат без да се загрози удобноста. Се лизга бестежински давајќи богата, интензивна боја во една апликација. Се лизга бестежински давајќи богата, интензивна боја во една апликација.

R

Им се допаѓа и на купувачите