.

.

Прекрасен Навлажнувачки Кармин Во Боја - # Розов Удар Од Елизабет Arен за Жени - 0. На Оз Лип

Прекрасен Навлажнувачки Кармин Во Боја - Розов Удар Од Елизабет Arен за Жени - 0. На Оз Лип

DEN 613.76
Износ

Овој Прекрасен Навлажнувачки Кармин во Боја е натопен со пигменти збогатени со влага кои обезбедуваат богата, трајна боја и ги оставаат усните меки и еластични. Обезбедува навлажнети усни цел ден. Овој Прекрасен Навлажнувачки Кармин во Боја е натопен со пигменти збогатени со влага кои обезбедуваат богата, трајна боја и ги оставаат усните меки и еластични.

R

Им се допаѓа и на купувачите