.

.

Елизабет Cerен Керамид Ултра Кармин - # Ливче 0. Оз Усна Стап

Елизабет Cerен Керамид Ултра Кармин - Ливче 0. Оз Усна Стап

DEN 1.67
Износ

Стап за усни : - Усните изгледаат пополни, подефинирани .. И се чувствуваат младешки мазни, меки и негувани. Тројниот Комплекс на керамид помага во зајакнување и повторно текстурирање на изгледот на кожата, држејќи се во витална влага што ја полни кожата. Елизабет Cerен Керамид Ултра Кармин - # 18 Ливче 0.12 Мл Усна Стап.

R

Им се допаѓа и на купувачите