.

.

Кармин Кралицата Свети Кармин, Топла Роза, 0. Оз

Кармин Кралицата Свети Кармин, Топла Роза, 0. Оз

DEN 613.76
Износ

Секоја лесна за носење сенка содржи 10 проценти пигмент, давајќи само навестување на долготрајна боја. Изградете ја сенката за подраматичен, но лежерен пристап кон гламурот со долготрајна проегирна боја. Кармин Кралицата Свети Кармин, Топла Роза, 0,12 Мл.

R

Им се допаѓа и на купувачите