.

.

Чиста Логика Прочистување Јаглен Мрежа Бања сунѓерa

Чиста Логика Прочистување Јаглен Мрежа Бања сунѓерa

DEN 1.67
Износ

Длабоко Чисти И Детоксицира, Натопен Со Јаглен, Извлекува Нечистотии. Длабоко Чисти и Детоксицира, Натопен Со Јаглен, Извлекува Нечистотии извлекува нечистотии. Мрежест сунѓер за бања, прочистувачки јаглен. Произведено Во Кина.

R

Им се допаѓа и на купувачите