.

.

Гилисо Бебе Туш Капа Бебе Шампон Артефакт Дете Водоотпорен Бања Шампон Капа

Гилисо Бебе Туш Капа Бебе Шампон Артефакт Дете Водоотпорен Бања Шампон Капа

DEN 159.84
Износ

Капа За бебешки туш бебешки шампон артефакт детски водоотпорен шампон за капење за овој наслов : тврдото капаче за повратен проток ги штити очите од вода дизајнот на пренасочување на задната страна го проширува штитникот за уши без истекување на вода бинокуларен дизајн на бравата на пеперутката со прилагодлива должина на главата на бебето, погоден за сите видови типови на глави се претпочита сосема нов пп материјал, кој е доказ За б актерија, мувла доказ и без чуден мирис гилигилисо бебе туш капа бебе шампон артефакт Дете водоотпорен капа бања шампон. Тврдото капаче за враќање на ан ти ги штити очите од вода. Дизајнот на пренасочување на задната страна го проширува штитникот за уши без истекување на вода. Дизајн на бинокуларна брава со пеперутка со дјугабилна должина. Мека одговара на главата на бебето, погодна за сите видови типови на глава.

R

Им се допаѓа и на купувачите