.

.

Зена домашен пиксел стол за мебел за мебел за мебел

Зена домашен пиксел стол за мебел за мебел за мебел

DEN 351.84
Износ

Дајте му на вашиот мебел освежувачко ажурирање со мебелот со мебел со 2 парчиња мебел за пиксели! Нашиот издржлив, но удобен лизгач е лесен за инсталирање. Pixel 2 - парче столче за столче одговара на стандардни столици во форма 32 инчи - ширина 43 инчи. Лесната ткаенина што може да се протега со текстурирани контури за дизајн на мини точки до формата на вашиот мебел. Патентираните градежни две парчиња се карактеризираат со вградени еластични агли кои ќе дадат полу-обичај вклопување без постојана борба за пробивање и лизгање. Наставните ознаки беспрекорно ќе ве водат низ процесот на инсталација. Слики за пиксели на Maytex се достапни во неутрални тонови што веднаш ќе го ажурираат вашиот мебел со стил и димензија. Сликите за пиксели на Maytex се машини што се перат за лесна нега. За кожен мебел, погледнете ги нашите препорачани совети за стилизирање. Ако лизгачот има тенденција да се префрли на мебелот, може да користите под-дел од лизгање за да постигнете подобро вклопување. Зечна домашен пиксел со 2 парчиња столче за столче : одговара на стандардни столчиња за облици 32 ин. - 43 ин. Широк. Лесно за инсталирање со наставни јазичиња. Патентирана конструкција на одделни седишта со две парчиња - исто така се вклопува во перничиња. Вградените еластични агли што ќе дадат полу-обичај. За кожен мебел, погледнете ги нашите препорачани совети за стилизирање. Ако лизгачот има тенденција да се префрли на мебелот, може да користите под-дел од лизгање за да постигнете подобро вклопување. Карактеристики на текстуриран дизајн на мини точки. Машина за перење. Стандард 100 од ОЕКО-Текс сертификација ги чува вас и вашето семејство безбедни од штетни материи [20.Hus.23766 Hohenstein Htti].

R

Им се допаѓа и на купувачите