.

.

Сигурно одговара за штиклирање со 1 парчиња - Slipcover Slipcover - Богата црна боја

Сигурно одговара за штиклирање со 1 парчиња - Slipcover Slipcover - Богата црна боја

DEN 703.84
Износ

Во согласност со едноставната шема, стилови на едно парче има слоевито здолниште во водопад и прилагодливи предни врски на потпирачот за потпирачи, кои се одржуваат со едноставна шема, стилови на едно парче има слоевито здолниште во водопад и прилагодливи предни врски на памук 60% од 40% полиестермашин Во согласност со едноставната шема, стилови на едно парче има слоевито здолниште во водопади и прилагодливи предни врски на потпирачот за потпирачи, кои се одржуваат со едноставната шема, стилови на едно парче има слоевито здолниште во водопад и прилагодливи предни врски на памукот за потпирачи 60% 40% 40% Полиестермахин што може да се пее.

R

Им се допаѓа и на купувачите