.

.

Скандинавската фина ТВ со низок профил на ТВ за телевизори до 60 од улицата Ривер Стрит Дизајнс

Скандинавската фина ТВ со низок профил на ТВ за телевизори до 60 од улицата Ривер Стрит Дизајнс

DEN 0.33
Износ

Со скандинавската телевизиска ТВ со низок профил на „Фина“ од Ривер Стрит Дизајнс како центар на вашата дневна соба, лесно е да се изгради современ изглед за вашиот простор. Севкупно, овој медиумски кабинет е трајно изграден од инженерско дрво, а дабовите фурнири обезбедуваат акценти на природно дрво жито. Контрастничките дво-тонски завршувања во светло бел и лесен даб му даваат потпис на скандинавскиот дизајн. Две врати на кабинетот се отвораат со тркалезна, сребрени влечења и нежно затворени на шарки со лесно затворање. Зад секоја врата, опремена е со една прилагодлива полица за затворено складирање. Две странични полици нудат место за да го направите овој ТВ да застане свој со книги, мали растенија и декор. Исеците за управување со кабелот го олеснуваат да се задржи сè чисто и организирано. За кохезивен изглед, спарете го овој кабинет со други предмети од Ривер Стрит Дизајн. Димензии на полица : Полици за внатрешни работи (еа.) : 20.62 W x 15.67d In.side полица : 19.91w x 15.67d in. Тежина на капацитет : Топ : 80 фунти .Селе (еа.) : 25 фунти. Белешка за инженерско дрвофтен наведен како "mdf, " што се залага за "фиберборд со средна густина, " Овој посебен вид инженерско дрво е направен од компресирани дрвени влакна и има неколку Придобивки, вклучително и достапност, конзистентност и отпорност на искривување. Димензии : 64 W x 17d x 23h во . има ТВ до 45 фунти . изграден од инженерско дрво и дабови фурнири. Се одликува со бели и лесни дабови завршувања. 2 ормани, секоја со 1 внатрешна полица. 1 фиксна, отворена страна полица. Исеци за управување со кабелот. Орманите се опремени со шарки со лесно затворање. Внатрешните полици се прилагодливи. Се продаде исклучиво на „Ривер Стрит Дизајнс“.

R

Им се допаѓа и на купувачите