.

.

Wampat Farmhouse дрво ТВ стојат за полици за складирање на дневна соба со рамен екран, Центар за забава

Wampat Farmhouse дрво ТВ стојат за полици за складирање на дневна соба со рамен екран, Центар за забава

DEN 1.00
Износ

▪ Мерење на 59 "Долги, убаво сместува скоро секој рамен панел до 65" ТВ. ▪ 4 Отворени полици, продавници за книги, списанија, систем за домашно кино и други медиуми или уреди за игри. ▪ Изложба на омилен декор, уметнички дела, свеќи, врамени фотографии и работи што најмногу ги сакате. ▪ Висок квалитет го прави да ве придружува вас и вашето семејство подолго и подобро. ▪ Соодветната висина надвор од земјата го прави правосмукалката за роботот да помине слободно. ▪ Лесна за чиста водоотпорна површина, без напор исчистете ги сите скриени агли. ▪ Мерење на 59 „долги, убаво сместуваат скоро секој рамен панел до 65“ ТВ. ▪ 4 Отворени полици, продавници за книги, списанија, систем за домашно кино и други медиуми или уреди за игри. ▪ Изложба на омилен декор, уметнички дела, свеќи, врамени фотографии и работи што најмногу ги сакате. ▪ Висок квалитет го прави да ве придружува вас и вашето семејство подолго и подобро. ▪ Соодветната висина надвор од земјата го прави правосмукалката за роботот да помине слободно. ▪ Лесна за чиста водоотпорна површина, без напор исчистете ги сите скриени агли.

R

Им се допаѓа и на купувачите