.

.

Кина Глазура Лак, Шокантни Розова, 0. оз

Кина Глазура Лак, Шокантни Розова, 0. оз

DEN 0.67
Износ

Кинеската глазура е единствена формула која содржи посебна рамнотежа на полимери, за одржување на бојата, сјајот и сјајот и смолите, за подобрување на флексибилноста и адхезијата, кои работат заедно за да создадат лак за нокти кој е отпорен на чипови, долготрајните и издржливи лакови за нокти се внесуваат со кинеска глина која работи на зајакнување на ноктите и заштита од чипсување. Кина глазура лак, Шокантни Розова, 0,5 мл.

R

Им се допаѓа и на купувачите