.

.

А. БОИ Боја Последен лак, Семејни Врски, 0. фл оз

А. БОИ Боја Последен лак, Семејни Врски, 0. фл оз

DEN 1.00
Износ

Оживејте го вашиот изглед Со Л.А. Бои Боја Последниот лак. Формулиран е за создавање палта со квалитетен салон кои нема да чипсуваат, лупат или бледнеат до 10 дена. Л. А. Бои Боја Последниот врвен слој е двостепен лак за нокти и следниот развој во иновативна убавина. Обезбедува лесна апликација со заоблена четка со влакна со броење 440 за интензивна боја што трае. Достапен е во голем број светли и живописни бои. Л. А. Бои Боја Последен лак, Семејни Врски, 0,5 fl Oz Салон-квалитет. Суровост-Бесплатно. Долготрајна формула. Ноктите што нема да чипсуваат, лупат или бледнеат до 10 дена. Лесна апликација со заоблена четка со влакна од 440 броеви за интензивна боја која трае. Боја Последно продолжено носење 2-чекор лак за нокти е следниот развој во иновативната убавина.

R

Им се допаѓа и на купувачите