.

.

Едноставни Песни: Виолина

Едноставни Песни: Виолина

DEN 597.28
Износ

(Инструментална Игра-Заедно). Соло аранжмани од 14 познати мелодии се прикажани во оваа колекција за почетни инструменталисти. Се одликува со онлајн пристап до аудио демонстративни песни за преземање или стриминг за да ви помогне да слушнете како треба да звучи песната и да звучите одлично додека свирите заедно со придружните песни! Песните вклучуваат : Сите Јас * Повеќе * Алелуја * Среќен * Морам Да Се Чувствувам * Јас Сум Твое * Лава * Тркалање Во Длабочината * Вива Ла Вида * Ме Креваш * и повеќе. До аудиото се пристапува преку интернет користејќи го единствениот код во секоја книга и може да се пренесува или презема. Аудио датотеките вклучуваат РЕПРОДУКЦИЈА+, мултифункционален аудио плеер кој ви овозможува да го забавите звукот без да го менувате теренот, да поставувате точки на јамка, да менувате копчиња и да ја менувате тавата лево или десно. Едноставни Песни : Виолина (Друго).

R

Им се допаѓа и на купувачите