.

.

Прирачникот На Композиторот

Прирачникот На Композиторот

DEN 492.96
Износ

(Миш). Прирачникот на Композиторот 2 го проширува пристапот "направи сам" за компонирање со комбинирање на "трикови на трговијата" со чекор-по-чекор водичи за составот на мелодијата, хармонијата, формата и текстурите. Книгата опфаќа стилови и техники од серијализам, минимализам, светска музика, рок, танц, музичка технологија до музика за филм и сцена. Прирачник За Композитори 2.

R

Им се допаѓа и на купувачите