.

.

Алфред Лесно Џез Игра-Заедно: Лесни Стандарди: Џез Омилени За Ц, Б-Рамен, Е-Рамен И Бас Клуч Инструменти

Алфред Лесно Џез Игра-Заедно: Лесни Стандарди: Џез Омилени За Ц, Б-Рамен, Е-Рамен И Бас Клуч Инструменти

DEN 240.48
Износ

Алфред ЏЕЗ ЛЕСНА Игра-Заедно серија оди подалеку од другите игра-заедно. Секој волумен има делови За Инструменти Ц, б-рамни, е-рамни и бас клуч и вклучува примерок џез соло напишано за да слушате, свирите и вежбате. Вклученото ЦД има демо и песна за репродукција за секоја мелодија. Демо-патеката, со дел за проhyам и играч на рогови, е алатка за учење за мелодискиот концепт, целокупниот џез стил и примерокот џез соло. Патеката за играње заедно овозможува солист или група да учат и да настапуваат со делот заhyам. Вклучени се специфични совети и предлози за импровизација. Вклучениот примерок џез соло е непроценливо богатство што го олеснува учењето како да импровизирате. Исто така, постои соодветна книга за делот за rам со делови за пијано, бас и тапан. Девет одлични мелодии=одличен џез! Наслови : Откако Ќе Си Отиде * Блуз Март * Мрзливи Птица * Лестер Скокови Во * Г-ДИН КОМПЈУТЕР * Патот Песна * Отпадоци од Јаболко * Сент Џејмс Амбуланта * Лето. Алфред Лесно Џез Игра-Заедно : Лесно Стандарди : 9 Џез Омилени За Ц, Б-Рамен, Е-Рамен И Бас Клуч Инструменти (Други).

R

Им се допаѓа и на купувачите