.

.

Белите Ленти: Ики Тампон

Белите Ленти: Ики Тампон

DEN 1.33
Износ

(Играјте Како Што Е). Белешка-за-забелешка гитара транскрипции со јазиче за сите 13 песни од изданието 2007 во која беа прикажани првите песни песни со гајда и маријачи рогови. Ја вклучува насловната песна и : Скршена Коска * Фати Пеколен Блуз * Освојување * Ефект и Причина * Полека Се Претворам Во Тебе * Мала Крем Сода * Маченик За Мојата Љубов Кон Тебе * Бодлив Трн, но Слатко Истрошен * Партал И Коска * Свети Андреј (Оваа Битка е Во Воздух) * 300 М. П. Х. Пороен Излез Блуз * Не Знаеш Што Е Љубов (Правиш како Што Ти Кажуваат). Белите Ленти : Ики Тампон (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите