.

.

Совети За Успех: Водич За Наставници По Инструментална Музика

Совети За Успех: Водич За Наставници По Инструментална Музика

DEN 206.56
Износ

(Совет За Музичко Достигнување). Советите за Успех ќе помогнат да се одговори на низа прашања, од тоа како да се подготви план за замена на инструменти до тоа како да се прошири моќта на учење на музиката. Овие совети се надополнети со кратки видеа и ќе го подобрат искуството на корисникот. Иднината на нашиот пејзаж за музичко образование продолжува да ги гарантира проактивните напори на сите. Советот За Музички Достигнувања уште еднаш излезе во првите редови со нивното најново/најголемо издание На Совети за Успех . Дозволете ни сите да ги заложиме нашите срдечни напори и енергии на најпозитивните, корисни можности за создавање музика за денешните млади уметници на кои им е судено да бидат утрешни лидери со вклучување на овој бесценет план за успех во нашето тековно застапување за музика. Д-р Тим Лауценхајзер Совети За Успех : Водич за Наставници По Инструментална Музика.

R

Им се допаѓа и на купувачите