.

.

Песни Со Меки Песни: Блузот: Мелоди Стихови Акорди

Песни Со Меки Песни: Блузот: Мелоди Стихови Акорди

DEN 211.36
Износ

(Меки Песни). Мелодија линии, стихови, акорди и гитара акорд дијаграми за 110 блуз класици, вклучувајќи : Откако Ќе си Отиде * Басен Улица Блуз * Чикаго Блуз * Крстопат * Јас Немам никој * Верувам дека Ќе Прашина Мојата Метла * Убивање Кат * Никој Не Ве Познава Кога сте Долу И Надвор * Небото Плаче * Сент Луис Блуз * Бурно Време * Слатка Дома Чикаго * Возбудата Ја Нема * тутунски пат * ме потресе * и уште десетици! (Меки Песни). Мелодија линии, стихови, акорди и гитара акорд дијаграми за 110 блуз класици, вклучувајќи : Откако Ќе си Отиде * Басен Улица Блуз * Чикаго Блуз * Крстопат * Јас Немам никој * Верувам дека Ќе Прашина Мојата Метла * Убивање Кат * Никој Не Ве Познава Кога сте Долу И Надвор * Небото Плаче * Сент Луис Блуз * Бурно Време * Слатка Дома Чикаго * Возбудата Ја Нема * тутунски пат * ме потресе * и уште десетици!.

R

Им се допаѓа и на купувачите