.

.

Музички Тајни За Напредниот Музичар: Тајни За Комплет За Тапани: Стратегии За Изведба за Напредниот Тапанар

Музички Тајни За Напредниот Музичар: Тајни За Комплет За Тапани: Стратегии За Изведба за Напредниот Тапанар

DEN 2000.00
Износ

Моделиран според брилијантниот пристап прв формулиран од истакнат професор по музика и мајстор кларинетист Микеле Гинграс Во Тајните На Кларинетот и Повеќе Тајни На Кларинетот (и двете достапни Од Страшилото), Музичките Тајни За серијата Напредни Музичари се наменети за инструменталисти, пејачи, диригенти, композитори и други инструктори и професионалци кои бараат брзи совети за подобрување на нивната работа како изведувачи и продуценти на музика. Тајните На Комплетот за тапани се совршен ресурс за аматери на средно ниво до професионалци кои работат. Дин се базира на неговите многу години како учител и тапан професионалец во оваа уникатна компилација на совети и стратегии за изведба за напредни и стручни играчи. Тајни На Комплетот за тапани : 52 Стратегии за Изведба За Напредниот Тапанар е неопходен водич за секој плеер за комплет за тапани.Моделиран според брилијантниот пристап прв формулиран од истакнат професор по музика и мајстор кларинетист Микеле Гинграс Во Тајните На Кларинетот и Повеќе Тајни На Кларинетот (и двете достапни Од Страшилото), Музичките Тајни За серијата Напредни Музичари се наменети за инструменталисти, пејачи, диригенти, композитори и други инструктори и професионалци кои бараат брзи совети за подобрување на нивната работа како изведувачи и продуценти на музика. Лесен за употреба и наменет за напредниот музичар, придонесите во Музичките Тајни пополнуваат ниша за оние кои се преселиле подалеку од она што им е потребно на почетниците и средните практичари. Тој исто така вклучува совети и трикови за совладување на поставката на студиото, добивање најмногу од комплетот за тапани, пишување брзи и лесни тапани, подготовка за свирки, маркетинг на себеси како тапанар и многу повеќе. Тајните на Комплетот за тапани вклучуваат теми и совети за тоа како и што да се практикува; како да се развие времето и да се совлада метрономот; како да се подготвите за аудиции и да го надминете стравот од сцената; како да останете здрави како тапанар преку правилно јадење, испробани и вистински рутини за загревање и правилно поставување комплет за тапани; како да изберете и одржувате опрема за тапани; и како да креирате сола за тапани и да импровизирате со леснотија. Тој исто така вклучува совети и трикови за совладување на поставката на студиото, добивање најмногу од комплетот за тапани, пишување брзи и лесни тапани, подготовка за свирки, маркетинг на себеси како тапанар и многу повеќе. Тапанарот И историчар Мет Дин опфаќа широк спектар на предмети поврзани со комплет за тапани за да им помогне на тапанарите веќе добро упатени во инструментот да ги унапредат и полираат своите вештини и за настап во живо и за студио. Лесен за употреба и наменет за напредниот музичар, придонесите во Музичките Тајни пополнуваат ниша за оние кои се преселиле подалеку од она што им е потребно на почетниците и средните практичари. Тајните На Комплетот за тапани се совршен ресурс за аматери на средно ниво до професионалци кои работат. Дин се базира на неговите многу години како учител и тапан професионалец во оваа уникатна компилација на совети и стратегии за изведба за напредни и стручни играчи. Тајни На Комплетот за тапани : 52 Стратегии за Изведба За Напредниот Тапанар е неопходен водич за секој плеер за комплет за тапани.

R

Им се допаѓа и на купувачите