.

.

Про Алатки Сите-Во-Едно За Кукли

Про Алатки Сите-Во-Едно За Кукли

DEN 855.52
Износ

Професионален музичар води сериозни хобисти преку Про Алатки Про Алатки го става професионалниот софтвер за снимање и производство на музика во рацете на секој со соодветен хардвер и знаење за негово користење. Музичарот и инженер за снимање Џеф Стронг ве води низ најновата верзија на оваа сложена програма, нудејќи двојно поголема содржина на официјалниот водич по пониска цена. Осум минибуки покриваат основи за снимање, започнување Со Професионални Алатки, снимање аудио, уредување аудио, управување СО МИДИ, мешање, совладување и добивање на вашата музика до масите. Најновата верзија На Про Алатки нуди цела низа нови можности за уметникот за снимање; овој водич за супа до ореви објаснува се што треба да знаете за целосно да го искористите Напишано Од професионален музичар И инженер за снимање кој е автор на две претходни изданија на оваа книга, Како И Домашно Снимање За Музичари За Кукли И Тапани За Кукли осум минибуки покриваат основи за снимање, започнување Со Про Алатки, снимање аудио, уредување аудио, управување СО МИДИ, мешањето, совладувањето И дистрибуирањето на вашата музика објаснува како да го конфигурирате компјутерот И да прикачите хардвер, соодветни поставки за микрофон, чекори за да ја натерате вашата музика да звучи како што сакате, совети за професионално составување на вашите песни и многу повеќе ако правењето музика е ваша страст, Про Алатки Се-Во-Едно За Кукли, 3-То Издание Е Токму она Што ви треба за да започнете да ги споделувате вашите звуци Со светот. Професионален музичар води сериозни хобисти преку Про Алатки Про Алатки го става професионалниот софтвер за снимање и производство на музика во рацете на секој со соодветен хардвер и знаење за негово користење. Музичарот и инженер за снимање Џеф Стронг ве води низ најновата верзија на оваа сложена програма, нудејќи двојно поголема содржина на официјалниот водич по пониска цена. Осум минибуки покриваат основи за снимање, започнување Со Професионални Алатки, снимање аудио, уредување аудио, управување СО МИДИ, мешање, совладување и добивање на вашата музика до масите. Најновата верзија На Про Алатки нуди цела низа нови можности за уметникот за снимање; овој водич за супа до ореви објаснува се што треба да знаете за целосно да го искористите. Напишано од професионален музичар и инженер за снимање кој е автор на две претходни изданија на оваа книга, како и Домашно Снимање За Музичари За Кукли и Тапани за Кукли. Осум минибуки покриваат основи за снимање, започнување Со Професионални Алатки, снимање аудио, уредување аудио, управување СО МИДИ, мешање, совладување и дистрибуција на вашата музика. Објаснува како да го конфигурирате вашиот компјутер и да прикачите хардвер, соодветни поставки за микрофон, чекори за да ја натерате вашата музика да звучи како што сакате, совети за професионално составување на вашите песни и многу повеќе. Ако правењето музика е ваша страст, Про Алатки Се-Во-Едно За Кукли, 3-то Издание е токму она што ви треба за да започнете да ги споделувате вашите звуци со светот.

R

Им се допаѓа и на купувачите