.

.

Темпо: Роуман И Литлфилд Музички Рок, Поп И Култура: Стинг И Полицијата: Одење По Нивните Стапки

Темпо: Роуман И Литлфилд Музички Рок, Поп И Култура: Стинг И Полицијата: Одење По Нивните Стапки

DEN 2.33
Износ

Во Стинг и Полицијата : Одејќи По Нивните Стапки, Арон Ј.Вест го истражува културното и музичкото влијание на Стјуарт Коупленд, Summи Самерс и Стинг. Западот детално го опишува карактеристичниот хибриден карактер на Музичкиот излез На Полицијата, кој исто така ќе го карактеризира пост-полицискиот развој На Стинг како музичар. Темпо : Роуман И Литлфилд Музички Рок, Поп И Култура : Стинг И Полицијата : Одење По Нивните Стапки (Тврд Повез).

R

Им се допаѓа и на купувачите