.

.

Елвис Присли За Укулеле

Елвис Присли За Укулеле

DEN 244.64
Износ

(Укулеле). Струм, пејте и изберете заедно со 20 класични хитови Од Кралот, стручно договорени за укулеле Од Џим Белоф. Вклучува : Сите Потресени * Сини Хаваи * Сини Чевли Од Велур * Не Можат Да Помогнат Да Се Заљубите * Немој * Хотел Со Скршено Срце * Куче Пес * Те Сакам, Ми Требаш, Те Сакам * Сега Е Или Никогаш * Карпа Во Затвор * Сакај Ме * Сакај Ме Нежен * Те Сакам * Врати Се На Испраќачот * Сомнителни Умови * Плишано Мече * и многу повеќе. Елвис Присли за Укулеле.

R

Им се допаѓа и на купувачите