.

.

Основни Принципи На Свирење Виолина

Основни Принципи На Свирење Виолина

DEN 2.33
Износ

Задолжително за сите наставници по низа! Како основачки член На Американската Асоцијација На Стринг-Наставници, пол Роланд многумина го сметаат за главна фигура во стипендијата за стринг-Педагогија. Неговиот увид во наставата по основите на виолината е дополнет со бројни илустрации, а неговата дискусија за играње на средно и напредно ниво ќе му обезбеди на секој наставник вредни алатки за да им ги пренесе на своите ученици. 48 страници. * ИСБН : 9781883026202 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2010-11-01.

R

Им се допаѓа и на купувачите