.

.

Обожување Заедно Омилени За Деца

Обожување Заедно Омилени За Деца

DEN 1.67
Износ

(Лесна Песна За Пијано). Ова фолио содржи 12 лесни аранжмани на денешните најпопуларни богослужбени песни : Доволно * Вечен Бог * Засекогаш * Одвнатре Кон Надвор * Свет Е Господ * Колку Е Голем Нашиот Бог * Направен да Се Поклони * Планина Божја * Целосно Твое * Прекрасниот Крст * Да Имаш * Никогаш не Пушташ. Обожувајте Заедно Омилени За Деца (Меки).

R

Им се допаѓа и на купувачите