.

.

Вовед Во Музички Студии

Вовед Во Музички Студии

DEN 511.36
Износ

Зошто да студирате музика? Колку е практична употреба во современиот свет? Овој вовед докажува како студирањето музика е од голема вредност и во свои услови, а исто така и на пост-универзитетскиот пазар на кариера. Книгата ги објаснува основните концепти и прашања вклучени во академското проучување на музиката, привлекува внимание на виталните врски низ целата област и поттикнува критичко размислување за широк спектар на прашања поврзани со музиката. - Ги опфаќа сите главни аспекти на музичките студии, вклучувајќи теми како што се композицијата, операта, популарната музика и музичката теорија - Дава темелен преглед на многу разновидна тема, од историјата на раната музика до кариерите во музичката технологија, давајќи почеток на областите што треба да бидат опфатени на музички степен-Ново за "нојме"? Ви треба потсетник за "рипување"? - речниците даваат јасни дефиниции за клучните музички термини-Поглавјата се внимателно структурирани и организирани овозможувајќи лесна и брза локација на потребните информации Вовед Во Музички Студии (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите