.

.

Надвор Од Талентот: Создавање Успешна Кариера Во Музиката

Надвор Од Талентот: Создавање Успешна Кариера Во Музиката

DEN 1.67
Износ

Ова второ издание на "Надвор Од Талентот" обезбедува совети, примери и перспективи од реалниот живот погодни за корисниците за тоа како да се продолжи кариерата во музиката. Разбирање на уникатните таленти и обука на музичари, советничката За музичка кариера Во ветеран, Ангела Мајлс Бичинг, претставува богатство на креативни решенија за напредување во кариерата во високо конкурентната музичка индустрија. Чекор-по-чекор инструкции детално како да дизајнирате промотивни материјали, перформанси на книги, мрежни и пристапни ресурси и помош, да започнете застој во кариерата и да ги проширите можностите за вработување додека останувате верни на вашата музика. Букинг го отплеткува управувањето со уметникот и индустријата за снимање, објаснува како да се најдат и создадат можности за изведба и дава насоки за пишување грантови и собирање средства, дневни работни места, хонорарни активности и како да управувате со пари, време и стрес. Веб-страницата за придружници ви става бројни ажурирани и корисни интернет ресурси на дофат на раката. Овој суштински прирачник го надминува вообичаеното помагање на музичарите да се справат со основните прашања во врска со целите во кариерата и да создадат значаен живот како професионален музичар. Надвор Од Талентот е идеален придружник за студенти и професионалци, нови музичари и уметници од средината на кариерата. Ова второ издание на "Надвор Од Талентот" обезбедува совети, примери и перспективи од реалниот живот погодни за корисниците за тоа како да се продолжи кариерата во музиката. Разбирање на уникатните таленти и обука на музичари, советничката За музичка кариера Во ветеран, Ангела Мајлс Бичинг, претставува богатство на креативни решенија за напредување во кариерата во високо конкурентната музичка индустрија. Чекор-по-чекор инструкции детално како да дизајнирате промотивни материјали, перформанси на книги, мрежни и пристапни ресурси и помош, да започнете застој во кариерата и да ги проширите можностите за вработување додека останувате верни на вашата музика. Букинг го отплеткува управувањето со уметникот и индустријата за снимање, објаснува како да се најдат и создадат можности за изведба и дава насоки за пишување грантови и собирање средства, дневни работни места, хонорарни активности и како да управувате со пари, време и стрес. Веб-страницата за придружници ви става бројни ажурирани и корисни интернет ресурси на дофат на раката. Овој суштински прирачник ги надминува вообичаените" како да", помагајќи им на музичарите да се справат со основните прашања во врска со целите во кариерата и да создадат значаен живот како професионален музичар. Надвор Од Талентот е идеален придружник за студенти и професионалци, нови музичари и уметници од средината на кариерата.

R

Им се допаѓа и на купувачите