.

.

Пол Макартни: Сите Најдобри

Пол Макартни: Сите Најдобри

DEN 223.20
Износ

(Лесна Гитара). 17 макартни класици организирани за почетниот гитарист, вклучувајќи : Бенд Во Бегство * Доаѓање * Абонос И Слонова Коска * Авион * Фарма На Јуниор * Слушајте Што Рече Човекот * Живејте И Нека Умре * Мојата Љубов * Нема Повеќе Осамени Ноќи * Кажи Кажи * Глупави Љубовни Песни * Со Малку Среќа * и повеќе. Пол Макартни - Сите Најдобри.

R

Им се допаѓа и на купувачите