.

.

Песни од 1990-тите : Новата Деценија Серија Со Онлајн Песни За Поддршка

Песни од 1990-тите : Новата Деценија Серија Со Онлајн Песни За Поддршка

DEN 473.44
Износ

За глас и пијано, со акорд симболи и гитара акорд дијаграми. (Песна За Пијано/Вокал/Гитара). 81 од најдобро уредените пијано и глас на деценијата со рамки за акорди на гитара и вклучувајќи одлични оркестрирани придружни патеки за да можете да свирите и да звучите како професионалец. Пристапувате до песните преку интернет за стриминг или преземање. Песните вклучуваат : Ангел * Едвај Дишење * Црн Кадифе * Бакнежи Со Пеперутки * Дали Можете Да Ја Почувствувате Љубовта Вечерва * Свеќа на Ветрот 1997 * Променете Го Светот * (Сѐ Што Правам) Го Правам тоа за Вас * Полиња Со Злато * Пријатели На Ниски Места * Од Далечина * Добро Ослободување (Време На Вашиот Живот) * Овде И Сега * Херој * Како Треба Да Живеам Без Тебе * Треба Да Знам * Секогаш Ќе Те Сакам * Ќе Те Паметам * Иронично * Ливин " Ла Вида Лока * Губење На Мојата Религија * Макарена * Повеќе Од Зборови * Моето Срце Ќе Продолжи (љубовна Тема Од Титаник ) * токму Тука, Токму Сега * Мириса на Тинејџерски Дух * мазни * Солзи На небото * Под мостот * Визија За Љубовта * Кога не кажуваш Ништо Воопшто * Цел Нов Свет * Вондервол * Мора Да Ме сакаш * Ти Беше Наменет За мене * Ти си Уште еден * И Повеќе. Песни од 1990-тите : Новата Деценија Серија Со Онлајн Песни За Поддршка.

R

Им се допаѓа и на купувачите