.

.

Музика Во Западниот Свет: Историја Во Документите

Музика Во Западниот Свет: Историја Во Документите

DEN 2205.28
Износ

Оваа класична антологија собира над 200 изворни читања, оживувајќи ја историјата на музиката преку писма, прегледи, биографски скици, мемоари и други документи. Пишувањата на композиторите, критичарите и едукаторите го допираат буквално секој аспект на Западната музика од античка Грција до денес. • Автор : Пјеро Вајс, Ричард Тарускин • ИСБН : 9780534585990 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2007-05-07.

R

Им се допаѓа и на купувачите