.

.

Како Да Изградите Електрични Гитари : Целосен Водич За Градење И Поставување Сопствена Сопствена Гитара

Како Да Изградите Електрични Гитари : Целосен Водич За Градење И Поставување Сопствена Сопствена Гитара

DEN 1.33
Износ

Во оваа книга, Вил Кели ја пресекува целата таа врева и покажува како, со малку трпение и некои ефтини алатки, просечниот човек може да претвори скромна инвестиција во инструмент достоен за свирка, а можеби дури и доживотно хоби. Во изминатите неколку години пазарот за комплети и делови за електрична гитара експлодираше. За секои двајца ентузијасти, постојат четири мислења за тоа колку правилно да се пополни дрвото. Во оваа книга, Вил Кели ја пресекува целата таа врева и покажува како, со малку трпение и некои ефтини алатки, просечниот човек може да претвори скромна инвестиција во инструмент достоен за свирка, а можеби дури и доживотно хоби.Кели ја претставува градењето гитара на прогресивен начин, почнувајќи со едноставен Комплет Во Стилот На Стратокастер со врат со завртки и продолжувајќи со изградбата На Телекастер Во Стилот На" реликвија", два модели на вратот во стилот На гибсон и прилагодена каша со двоен врат. Бидејќи секоја градба е повеќе вклучена од претходната, читателот се надоврзува на неговиот или нејзиниот сет на вештини и ги стекнува само алатките потребни за нивото на интерес на читателот. Кели покажува како да нанесете завршни работи, да изберете и инсталирате хардвер, жичана електроника, да го извршите конечното склопување и да ја поставите готовата гитара за правилно дејство и интонација.

R

Им се допаѓа и на купувачите