.

.

Чекор По Чекор, Волумен 1А: Вовед Во Успешна Пракса

Чекор По Чекор, Волумен 1А: Вовед Во Успешна Пракса

DEN 1.00
Износ

Серијата Чекор По Чекор е збирка книги за вежбање/Цд-А за виолина базирана на пристапот На Мајчиниот јазик на Д-р Шиничи Сузуки. Од самиот почеток, ќе обезбеди цврста основа во инструменталната техника. Фокусот е на учење на правилни навики за вежбање соодветни за децата, кои се движат од слушање, пеење и танцување до свирење музика. Презентираните идеи треба да ја стимулираат секојдневната пракса и исто така да ја направат поефикасна. Цд -ds вклучуваат парчиња од Училиштето За Виолина Сузуки во различни темпи, како и најважните подготвителни вежби. Чекор ПО Чекор 1а користи Вовед Во Успешна Практика За Виолина : со упатства на англиски, француски, шпански.

R

Им се допаѓа и на купувачите