.

.

Тапан Независност И Синкопација: Уникатен Метод Кој Интегрира Независна Координација и Употреба На Синкопираниhyми

Тапан Независност И Синкопација: Уникатен Метод Кој Интегрира Независна Координација и Употреба На Синкопираниhyми

DEN 230.08
Износ

Овој метод ги истражува најчестите синкопирани synми кои се наоѓаат во џезот и ја подобрува координираната независност и вештините за читање. Вклучува делови на замка тапан и бас тапан независност, тапан пополнува во контекст, дел и ансамбл фигури, 1 -, 2-и 4-бар ансамбл фигури,и ансамбл "викај хор" соло. 80 страници. Овој метод ги истражува најчестите синкопирани synми кои се наоѓаат во џезот и ја подобрува координираната независност и вештините за читање. Вклучува делови на замка тапан и бас тапан независност, тапан пополнува во контекст, дел и ансамбл фигури, 1 -, 2-и 4-б Тапан Независност & Синкопација : Уникатен Метод Кој Интегрира Независна Координација и Употреба на Синкопираниhyми (Мека).

R

Им се допаѓа и на купувачите