.

.

Ирвинг Берлин - Одлични Песни на

Ирвинг Берлин - Одлични Песни на

DEN 181.28
Износ

(Голема Забелешка Композитор Колекција). 15 берлински класици, вклучувајќи : Регтајм Бендот На Александар * Секогаш * Сино Небо * Образ До Образ * Велигденска Парада * Бог Да Ја Благослови Америка * Топлотен Бран * Колку Е Длабок Океанот (Колку Е Високо Небото) * Сакам Пијано * Ја Имам Мојата Љубов Да Ме Загрее * Ставам ' На Риц * Излезете Со Моето Бебе * нема Бизнис Како Шоу-Бизнисот * Врвна Капа, Бела Вратоврска И Опашки * што ќе Правам? Ирвинг Берлин - Одлични Песни на (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите