.

.

Нечисти Деца: Внатрешната Приказна За Глобалното Преземање Нечистотија

Нечисти Деца: Внатрешната Приказна За Глобалното Преземање Нечистотија

DEN 389.92
Износ

Инсајдерски извештај за грим, жанр на електронска танцова музика што се појави во Лондон во раните 2000-ти. Експлозивна инсајдерска сметка за нечистотија, од субкултура до меѓународен феномен. ***** Група деца во 2000-тите сонуваа да го слушнат својот глас-и оваа книга го документира нивното суштинско влијание врз денешниот поп culture.DJ Таргет порасна Во Лак под Сенката На Канарскиот Пристаниште, а парите се наѕираа блиску на хоризонтот. "Кумот На Грим" Вајли И Дизи Раскал првпат се сретнаа во неговата спална соба. Сите тие тогаш беа само нечисти деца на блокот и не сфатија дека ќе станат пионери на меѓународната музичка револуција. Движење кое продира длабоко во Британската култура и пошироко. Имињата на домаќинствата беа извлечени од тие станбени имоти, а музичката индустрија сега скока воatамот на нивната тврд реалност, а не мелодијата на сјајна аспирација. Грим го потресе светот и Таргет го открива своето експлозивно и експанзивно патување во целост, користејќи свој уникатен увид и цртајќи го влезот на најголемите имиња на грим. Експлозивна инсајдерска сметка за нечистотија, од субкултура до меѓународен феномен. ***** Група деца во 2000-тите сонуваа да го слушнат својот глас-и оваа книга го документира нивното суштинско влијание врз денешниот поп culture.DJ Таргет порасна Во Лак под Сенката На Канарскиот Пристаниште, а парите се наѕираа блиску на хоризонтот. "Кумот На Грим" Вајли И Дизи Раскал првпат се сретнаа во неговата спална соба. Сите тие тогаш беа само нечисти деца на блокот и не сфатија дека ќе станат пионери на меѓународната музичка револуција. Движење кое продира длабоко во Британската култура и пошироко. Имињата на домаќинствата беа извлечени од тие станбени имоти, а музичката индустрија сега скока воatамот на нивната тврд реалност, а не мелодијата на сјајна аспирација. Грим го потресе светот и Таргет го открива своето експлозивно и експанзивно патување во целост, користејќи свој уникатен увид и цртајќи го влезот на најголемите имиња на грим.

R

Им се допаѓа и на купувачите