.

.

Колекција на концерти И Натпревари За Бб Тенор Саксофон: Соло Книга Со Онлајн Медиуми

Колекција на концерти И Натпревари За Бб Тенор Саксофон: Соло Книга Со Онлајн Медиуми

DEN 2.67
Износ

(Рубанк Книга/Аудио Производи). Оваа највисоко оценета збирка соло литература од прославениот каталог Рубанк е позната од наставниците и учениците насекаде. Секое издание нуди извонредна разновидност на соло прилагодени за тој инструмент. Повеќето државни списоци на натпревари за соло/ансамбл вклучуваат неколку сола од оваа колекција. Во прилог на соло книгата, оваа ставка вклучува онлајн пристап до : * аудио песни со Целосни перформанси и придружба * пдф придружба на пијано-преземете и печатете само она што ви треба * РЕПРОДУКЦИЈА+ мултифункционален аудио плеер кој ви овозможува да го прилагодите темпото без да го менувате теренот, да ги менувате клучевите и да креирате јамки за вежбање-достапни исклучиво Од Хал Леонард. Онлајн аудио / медиуми се пристапува на /содржина на библиотеката : Адаџо И Алегро (Од Соната Бр.6 Хендл) * Алегрето (Аренски) * Противречност (Моцарт) * Прво Концертино (Гилхауд) * Гиг (Од Партита ТРЕТИ Бах) * Мени И Престо (Од Трио В Хајдн) * Романета (Спорк) * Стариот Замок (Од Слики на Изложба мусоргски) * парче во г-минор (пјерн) * Прелудиум И Алегро (Острански) * Премиера Етуд Де Конкурс (Петит) * Синфонија (Arозо) (Од Кантата Бр. 156 Бах) * Две Мали Приказни (Деспортес) * ВАЛС Нувел (од албум За младиот Чајковски). Достапно И : * Соло Книга (HL04471710) * Книга За Придружба На Пијано (HL04471720) Колекција На Концерти и Натпревари ЗА Бб Тенор Саксофон : Соло Книга Со Онлајн Медиуми (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите