.

.

Бони Џејмс: Саксофон Игра-Заедно Волумен

Бони Џејмс: Саксофон Игра-Заедно Волумен

DEN 230.88
Износ

Вклучува олово листови За б рамен и е рамен саксофони, и пристап до онлајн аудио поддршка песни. (Саксофонска Игра-Заедно). Серијата За Играње Саксофони ќе ви помогне брзо и лесно да ги пуштате вашите омилени песни. Само следете ја нотацијата, слушајте го звукот за да слушнете како треба да звучи саксофонот, а потоа репродуцирајте заедно користејќи ги одделните придружни песни. Аудио датотеките може да се преземаат или пренесуваат и вклучуваат репродукција+ карактеристики како што се прилагодување на темпото и јамка. Овој том вклучува 8 песни од сакс големиот Бони Џејмс : Путер * Нека Оди * Камен Жлеб * Стоп, Погледнете, Слушајте (На Твоето Срце) * Слатка Работа (Слатка Танга) * Штиклирајте * Вкупно Искуство * Винил. Бони Џејмс : Саксофон Игра - Заедно Волумен 13.

R

Им се допаѓа и на купувачите