.

.

Довер Книги За Музика: Пијано: Пијано Подесување: Едноставен И Точен Метод За Аматери

Довер Книги За Музика: Пијано: Пијано Подесување: Едноставен И Точен Метод За Аматери

DEN 159.20
Износ

Едноставен, професионален метод претставува 17 лекции за користење на основни алатки за прилагодување на неколку ноти или цело пијано. Вклучува поправки за лепливи клучеви, дно, капстани, стебла на чекан и многу повеќе. Подесување на пијано : Едноставен И Точен Метод за Аматери (довер Книги За Музика).

R

Им се допаѓа и на купувачите