.

.

Музички Театар На Пејачката Антологија-Тинејџерско Издание

Музички Театар На Пејачката Антологија-Тинејџерско Издание

DEN 331.36
Износ

(Вокална Колекција). Содржина : ЅВОНА СЕ RINGING (ѕвонење) : се Запознав со една Девојка * ПРОСЛАВА : Педесет Милиони Години * ШАХ : Химна * СВИРАЧ НА ПОКРИВОТ : Чудо на Чудата * FINIAN Е БОЖИЛАК : Кога јас Не сум во Близина на Девојката Сакам * СЛЕДЕТЕ ГИ ФЛОТА : јас сум за Ставање на Сите Мој Јајца во Една Кошница * СМЕШНО НЕШТО што се СЛУЧИ НА ПАТОТ НА ФОРУМОТ : Љубов, Слушам, јас сум Мирен * GODSPELL : Сите Добри Подароци * ЦИГАНСКА : сè што ми Треба Е Девојката * ХЕРКУЛЕС : Оди на Дистанца * средношколски МЈУЗИКЛ : Она што јас сум Бил во Потрага За Кршење Слободни * ВО ШУМАТА : Гигантите во Небото * ЈОСИФ И НЕВЕРОЈАТНИ TECHNICOLOR DREAMCOAT : Било Сон Ќе се Направи, Блиску Секоја Врата * МАЛКУ ЖЕНИ : Земете една Шанса за Мене * MY FAIR LADY : на Улица, Каде Што Живеат * NEWSIES : Santa Fe * ЕДНАШ НА ДУШЕК : Многу Месечини Пред * ПРОДУЦЕНТИ : Дека Лицето * ИЗНАЈМУВАЊЕ : Она Што го Поседувате, Една Песна Слава * ЈУЖНИОТ ПАЦИФИК : Помлади Од Пролет, Мораш да Бидат Внимателно Научени * ПРОЛЕТ БУДЕЊЕ : Остави Зад * SWEENEY ТОД : Johanna, Не Додека јас сум Целиот * ТАРЗАН : Странци Како Мене * 13-МУЗИЧКО : За Мене Она што јас Треба * ТЕМЕЛНО МОДЕРНА MILLIE : Она што јас Треба со Љубов * TOY STORY 2 : Кога Таа Ме Сакаше * WEST SIDE STORY : Нешто Доаѓањето * СВИРЧЕ НАДОЛУ НА ВЕТЕР : Без Разлика Што * ЗЛИТЕ : Танцување Низ Животот Пејачот Музички Театар Зборник - Тинејџерски Издание (Мат).

R

Им се допаѓа и на купувачите