.

.

Ван Морисон Пијано Игра-Заедно Волумен Книга Онлајн Аудио

Ван Морисон Пијано Игра-Заедно Волумен Книга Онлајн Аудио

DEN 244.80
Износ

Вор глас и пијано; вклучува акорд симболи и гитара акорд дијаграми. (Пијано Игра-Заедно). Вашиот омилен лист музика ќе оживее со иновативни Пијано Игра-Заедно серија! Со овие збирки книги/аудио, плеерите за пијано и тастатура ќе можат да вежбаат и да настапуваат со придружби со професионален звук. Содржејќи по осум песни со крем од култури, книгите содржат нови гравури, со посебен вокален персонал, плус рамки за гитара, така што играчите и нивните пријатели можат да пеат или да удираат заедно. Аудиото содржи две песни за секоја мелодија : целосна изведба за слушање и посебна придружна песна што им овозможува на играчите да го преземат водството на тастатурата. Висококвалитетните придружни слични на звук точно одговараат на печатената музика. 8 песни, вклучувајќи : Кафеави Очи Девојка * Луда Љубов * Домино * Дали Ви Кажав Во Последно Време * Во Мистикот * Мунданс * некој Како Вас * Тупело Мед. До аудио се пристапува преку интернет користејќи го единствениот код во книгата и може да се пренесува или презема. Аудио датотеките вклучуваат РЕПРОДУКЦИЈА+, мултифункционален аудио плеер кој ви овозможува да го забавите звукот без да го менувате теренот, да поставувате точки на јамка, да менувате копчиња и да ја менувате тавата лево или десно. Ван Морисон : Пијано Игра - Заедно Волумен 72.

R

Им се допаѓа и на купувачите