.

.

Училиште За Пијано сузуки: Училиште За Пијано Сузуки , Том: Книга и ЦД

Училиште За Пијано сузуки: Училиште За Пијано Сузуки , Том: Книга и ЦД

DEN 362.08
Износ

Новото Меѓународно Издание На Школата За Пијано Сузуки, Том 5, вклучува француски, германски и шпански преводи, како и ново снимено ЦД во изведба на меѓународно познатиот уметник за снимање Сеизо Азума. Сега книгата и ЦД-ТО може да се купат заедно или одделно. Содржината е променета за да вклучува Романтични парчиња : Шуман За Странски Земји И Луѓе и Валцер На Шопен во Малолетник. Кукавицата на дакин е преместена овде од Книгата 6. Првата Загуба на шуман и Сицилијана, Како и Увертирата На Ј.С. Бах Во Ц се трајно отстранети. Наслови : Фур Елис, Ву 59 (Бетовен) * стара француска Песна, Од Албумот За Млади, Оп. 39, Број 16 (Чајковски) * Пронајдок Број 1 Во Ц Мајор, БВВ 772, од 15 Дводелни Пронајдоци (Ј. С. Бах) * Сонатина Во Ф Мајор, Анх. 5, Број 2 (Бетовен) * За Туѓи Земји И Луѓе, Од Сцени Од Детството (Шуман) * Соната Во Ц-Мајор( Алегро кон брио; Адаџо; Алегро), Хоб. ШЕСНАЕСЕТ/35 (Хајдн) * Валцер Во Малолетник, оп. постхумно (Шопен) * Кукавицата (Дакин). Училиште За Пијано сузуки : Училиште За Пијано Сузуки, Том 5 : Книга и ЦД (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите