.

.

Училиште За Виолина Сузуки: Училиште За Виолина Сузуки , Том: Дел За Виолина, Книга и ЦД

Училиште За Виолина Сузуки: Училиште За Виолина Сузуки , Том: Дел За Виолина, Книга и ЦД

DEN 347.84
Износ

Научете виолина со популарното Училиште За Виолина Сузуки. Методот Сузуки (Р) За Образование На Таленти се заснова на ставот На Шиничи Сузуки дека секое дете се раѓа со способност и дека луѓето се производ на нивната околина. Според шиничи Сузуки, светски познат виолинист и учител, најголемата радост што возрасниот може да ја знае доаѓа од развивање на потенцијалот на детето за да може да го изрази сето она што е хармонично и најдобро кај луѓето. Студентите се изучуваат со користење на мајчин јазик" пристап. Секоја серија книги за одреден инструмент Во Методот Сузуки се смета за музичко училиште Сузуки, како Што Е Училиштето За Виолина Сузуки. Часовите сузуки обично се одржуваат во приватно студио со дополнителни групни часови. Ученикот ги слуша снимките и работи со нивниот учител по виолина Сузуки за да го развие својот потенцијал како музичар и како личност. Оваа Книга и ЦД е составен дел за часовите По виолина сузуки. Ова ревидирано издание на методот на виолина Сузуки, том 7 карактеристики : * Ревидирано уредување на парчиња, вклучувајќи поклонување и прсти * Дополнителни вежби, некои Од Шиничи Сузуки, плус дополнителен увид и предлози за наставниците * водич За Музичка нотација * Текст на англиски, француски, шпански и германски * позиција на Табла со Прсти * ЦД со снимки од Вилијам Преуцил Џуниор и придружба На Пијано Од Линда Пери, како И пијано придружба Снимени Сами. Наслови : Минует (Моцарт) * Куранте (Корели) * Соната Број 1 (Хендел) * Концерт Број 1 (Бах) * Гигу (Бах) * Куранте (Бах) * Алегро (Корели). За комплетна листа на најновите печатења по БРОЈ НА АМПВ, одете на /сузуки. Овој наслов е достапен Во Makemusic Cloud."*Автор : Шиничи сузуки • ИСБН : 9781470617141 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2014-10-01.

R

Им се допаѓа и на купувачите