.

.

Кога Ќе Кажеш Дека Ме Сакаш: Договорено За Харфа

Кога Ќе Кажеш Дека Ме Сакаш: Договорено За Харфа

DEN 2.67
Износ

(Харфа). Џош Гробан ја издаде својата верзија на оваа песна, составена Од Робин Скофилд и Марк Хамонд, На Неговиот Албум Поблиску од 2003 година . Овде е наредено за харфа Од Силвија вудс. Кога Ќе Кажеш Дека Ме Сакаш : (Џош Гробан) Организираше Харфа.

R

Им се допаѓа и на купувачите