.

.

Перформанси ерл 803106ЕРЛ Стегач - На Црево Фитинг

Перформанси ерл 803106ЕРЛ Стегач - На Црево Фитинг

DEN 2.00
Износ

Ерлс 30 Степен Вртливата-Заптивка® Крај На Цревото АН -6-Црвена/Сина;Уникатен Вртлив Проток-Заптивка® Краевите На Цревото Овозможуваат Целосна 360° Ротација по Инсталацијата.; Нерѓосувачките Иглички За Задржување Овозможуваат Прилагодување ОД 360° По Инсталацијата. Двојна Рамнина Против Истекување Печат. Прецизност Машински. Дизајнот На Свиткана Цевка Обезбедува Одличен Капацитет За Проток На Гориво. Дизајнот на брадавиците и Секачот Обезбедува Перформанси Без Истекување. Воздушната Докажан Дизајн И Материјали.

R

Им се допаѓа и на купувачите