.

.

Изведба на ерл 178109ерл Повеќенаменски О-Прстен

Изведба на ерл 178109ерл Повеќенаменски О-Прстен

DEN 2.67
Износ

Dowty Seal, 9/16-ти, Одговара на 6 ФИТИНГ, Пакет Од 2;Стандардна практика во Сад е да се користат подлошки за дробење, О-прстени и/или Заптивки За запечатување пристаништа и фитинзи за бенџо. Англиската практика е да се користат Заптивки. Заптивките се слични по концепт со нашите Заптивки, но се значително помали во дијаметар (и подебели во пресек). Бидејќи многу од нашите друмски трки и инди автомобили "и нивната механика" се со англиско потекло, Ерл нуди комплетен опсег На Заптивки.; Англиски Пракса.

R

Им се допаѓа и на купувачите