.

.

Перформанси на ерл 320018ерл Црево За Гориво

Перформанси на ерл 320018ерл Црево За Гориво

DEN 639.84
Износ

Црево од нерѓосувачки плетенка по цена конкурентна со увозот. Автоматско Флексирање на ерл (ТМ) HTE нерѓосувачки плетенка-заштитено синтетичко гумено црево е произведено според нашите спецификации Во цревото За Автоматско Свиткување На Ерл(ТМ) на Сад има препорачан температурен опсег и максимален работен притисок еднаков на нашиот врвен квалитет изведете-о флекс црево, по многу подобра цена. Делумна покриеност текстилната внатрешна плетенка е вградена во облогата ХТЕ за време на производството. Цревото е завршено со плетенка од нерѓосувачки челик со целосна покриеност, која е врзана за армираната облога ХТЕ. Рејтингот на температурата на континуирана употреба е негативен од 40 до 300 степени Целзиусови. Цревото за автоматско Свиткување е наменето за употреба со вртливата Заптивка, автоматското Вклопување и цревото За Автоматско Спојување завршува само. Ниту еден друг Краевите На цревото На Ерл не се наменети за Употреба со црево За Автоматско Свиткување. Употребата на други производители црево завршува не се препорачува.Заштитува Синтетичка Гумена Хосетекстилна Плетенка Во Линијата На Цревото Ги Исполнува Спецификациите НА САД Чист и Брз Проток На Конкурентна Цена Нерѓосувачки Плетенки Нерѓосувачки Црева 20 СТАПКИ.-18 Авто-ФЛЕКС Перформанси Ерл 320018ерл Црево За Гориво Дополнителни Карактеристики Боја : Сребро.

R

Им се допаѓа и на купувачите