.

.

Ерлс Водовод LS640281ERL Спојката Адаптер Фитинг

Ерлс Водовод LS640281ERL Спојката Адаптер Фитинг

DEN 1.00
Износ

-4 Машки Во Оем Гм/Џип / Мопар Мајстор Цилиндар овој нов адаптер со долг стил е идеален за употреба при размена на мотори со т-56 и Други рачни менувачи На Доцниот Модел. Овој екстра долг адаптер (дел # LS640281 ERL) се користи на страната за напојување на лежиштето за ослободување на хидрауличната спојка. Овој адаптер е 4.329 во. долгата и дополнителната должина го олеснува прицврстувањето на цревото од главниот цилиндар на лежиштето на спојката кога е инсталирано во куќиштето на ѕвончето. Овој адаптер е идеален за замена на моторот бидејќи го елиминира пластичното оем црево За спојка Адаптер За Спојка Во Долг Стил " Одговара На Повеќето Рани Лежишта За Ослободување На Спојката Т-56 И Цилиндри за Робови. Дополнителната Должина Е Полесно Да Се Достигне Внатре Во Куќиштето на Ѕвончето " За Поврзување На Цревото. Материјал : 303 Нерѓосувачки Челик. Може Да се Користи Заедно со други Ерлови Адаптери за Спојки-€" дел броеви LS641001 ERL, LS641002, 652504 ERL, LS0024 ERL и PK0008 ERL (сите употреба -4 Брзина-Флекс Црево). Идеален за Употреба во Размена На Мотори со Рачен Менувач.

R

Им се допаѓа и на купувачите