.

.

Перформанси на ерл 593203erlp Цевка Приклучок

Перформанси на ерл 593203erlp Цевка Приклучок

DEN 0.33
Износ

Сино анодизиран алуминиум. Доаѓа како пар од 2. Достапно за секоја водоводна ситуација и многу сопствени апликации.За Секоја Водоводна Ситуацијасини Анодизирани Алуминиумски Алуминиумски Адаптери1/4во. НПТ ПРИКЛУЧОК2 по Пакет Перформанси Ерл 593203ерлп Цевка Приклучок.

R

Им се допаѓа и на купувачите