.

.

Перформанси на ерл 961966ЕРЛ Црево За Гориво Фитинг

Перформанси на ерл 961966ЕРЛ Црево За Гориво Фитинг

DEN 1.67
Износ

3/8 во. МАШКИ до 3/8 во. ЖЕНСКИ БРЗО ПОВРЗУВАЊЕ со (2) 1/8 во. Пристаништа ЗА НПТ-Идеални За додавање мерач на притисок на гориво и / Или Снабдување Со Гориво За Влажен Азотен Систем; фитинзите На Адаптерот За Брзо Поврзување На Ерл се масен лесен начин за користење водовод со шини За гориво СО доцен модел Ое металниот внатрешен и надворешен држач обезбедува сигурна и повеќекратна врска за гориво што не може да се откачи или да се стопи како некои пластични држачи. Една рака кликнете на врската СО ое линија. О-прстен материјал развиен специјално за истата апликација на фабрички возила за толерирање на денешните адитиви за гориво и Е85. Синџирот за врзување го држи секундарниот држач за држач прикачен на адаптерот, така што секогаш е корисен (инсталираниот држач може да биде и безбедносен жичен за адаптер за дополнителна безбедност). Одговара На Повеќето Возила со / 3/8 " Гориво Железнички-SAE Стандардна Врска. Вклучува (2) 1/8" Пристаништа ЗА НПТ-Идеални За Додавање Точка За Снабдување Со Гориво за Влажни Азотни Системи. Идеален за додавање Манометар За Притисок на Горивото.

R

Им се допаѓа и на купувачите