.

.

Изведба на ерл 280041ерл Завртка За Крварење На Сопирачките

Изведба на ерл 280041ерл Завртка За Крварење На Сопирачките

DEN 1.33
Износ

Соло-крварење® - 10мм х 1.0 Нишка х 35мм Долг Пар;крварењето на Сопирачките отсекогаш било незгодна и неуредна работа. Комерцијалните продавници обично користат скап крварење под притисок, кое, освен ако не се користи правилно, може да внесе воздушни меури во системот преку кавитација. ЗАВРТКИТЕ ЗА СОЛО-КРВАРЕЊЕ на ерл ги решаваат двата проблеми. Директна замена за оригиналната опрема bleeders, solo-blead® овозможува едно лице безбедно да крвари сопирачки без неред и без шанси да влезе воздух во системот.; Спречува Вклучување На Воздухот. Директна Замена за ОЕ Крварења. Едно Лице Крвари Безбедно Без Неред. Нема Шанси За Воздушни Меури.

R

Им се допаѓа и на купувачите